Csirkemell sajtos-kukoricapelyhes bundában: kívülről jó ropogós
A sajtos-kukoricabundás csirkemellet tepsiben is megsütheted, akkor nem szívja magát tele olajjal.
Összesen 118 találat.
A sajtos-kukoricabundás csirkemellet tepsiben is megsütheted, akkor nem szívja magát tele olajjal.
Feldobnád a rántott húst? Pácold be a csirkemellet, a zsemlemorzsába pedig keverj szezámmagot!
Még puhább, omlósabb lesz a csirkemell, ha kefirben pácolod, míg a külseje jó ropogósra sül.
A lágy, brokkolis töltelékkel és nyúlós sajttal feltekert csirkemell tökéletes választás, ha egyszerűen szeretnél nagyszerű ebédet készíteni.
Ha szereted a klasszikus rántott húst és az olasz konyhát, ez az ízletes étel is a kedvenceid közé fog tartozni.
A szezámmagos csirkecsíkok bundája extra ropogós, belül a hús pedig hihetetlenül puha.
Itt az új hétvégi kedvenc! A fokhagymás, joghurtos csirkemell szezámmagos bundában az egyik legjobb alternatíva a rántott húsra.
Csak egy kis változtatás, mégis igazán különleges lesz a végeredmény. A húst a joghurtos pác még omlósabbá teszi.
Ez a fűszeres bundájú, paradicsommártással leöntött rántott hús igazán fejedelmi, ráadásul kétféle sajttal készül.
A rántott hús is lehet különleges: a parmezános bunda a csirkéhez és a karajhoz is illik.
Egy kis változatosság nem árt. Ez a csirkecomb töltött is, rántott is, finom is, kell ennél több?
Készítsd kicsit másként a hétvégi rántott húst! Így nem szívja magát tele olajjal.
Ne csak karajt és csirkét ránts, a szaftosabb tarja is finom panírba bújtatva.
A rántott hús mindig finom, és így biztosan nem lesz száraz.
Csak kicsit kell eltérni a megszokottól, mégis teljesen más lesz a végeredmény. A fordított rántott hús sokkal szaftosabb.
Ez az újítás neked is tetszeni fog. A sajttal töltött, mustáros, rántott csirkemell minden igényt kielégít.
Nem kell a rántott húsnak sem mindig egyformának lennie. Pácold be, és a panírozáson is változtass egy kicsit!
A bécsi szelet több, mint rántott hús! A citromtól pedig minden eddiginél omlósabb lesz.
Készíts brokkolis-sajtos csirkét ropogós bundában főfogásként, és mindenki elégedetten, jóllakottan dől hátra a hétvégi ebéd után.
Izgalmasabb, laktatóbb lesz a rántott csirkemell, ha gombával is megtöltöd.
A citromos páctól a csirkemell még omlósabbá válik.
Még ízletesebbé teheted a rántott húst, ha sajtot és kolbászt is rejtesz bele.
Ne legyen minden hétvégén ugyanolyan a rántott hús, sajtos bundában, sütőben még finomabb a karaj!
A rántott fogásokat is készítheted változatosan, és nemcsak a húsokra kerülhet bunda.
A ropogós, sajtos réteggel borított fűszeres csirkemell jobb, mint a sima rántott hús.
Ha a fenséges Cordon bleu-t sütőben sütöd, nem kell vele sokat pepecselned, és nem tocsog az olajban.
Kicsit átalakul a rántott hús: fokhagymás krémsajttal töltve még ízletesebb.
A fűszeres bundában sült, apró csirkefalatokért többé már nem kell étterembe menned.
Nem kell, hogy a rántott hús kalóriabomba legyen, panírozz egészségesebben!
A rántott hús még izgalmasabb lesz, ha krémsajttal töltöd meg.